Sunday, March 13, 2011

hikayat merong mahawangsa

story harini adelah tak dirancang semua berlaku selepas aku teman my mom keje hari ni walaupon tersangat lah buhsan berada di opis my mom tapi dengan adenya brodbnd serta laptop wah bagaikan dirumah sejuk teramatlahkan gagagag ...

1.after alik work my mom dan aku terus pergi ke rumah kak long aku sebab aku dah rindukan anak buah aku yang nakal ini ...agenda di ruma kak long aku citer sal nak pergi sabah dan kak long aku nak ke bandung wah after this bergayalah aku dengan baju kurung yang kain diimport dari sabah dan bandong ..tapi aku tak bagi my mom n my dad pergi sabah year kan bila dengar berita pasal jepun kene tsunami humm tapi my mom say 'ibu pergi pekan die bukan at pantai die adeq jangan riso 'tenang sikit aku dengar ...

anak buah 
anak buah 

2.terus menuju ke jj bukit raja sebab aku yang gedik mahu ke sana sebab ade sale wah memang terbaik sale die tengah bulan kan mampu tengok je gagagag ...sampai depan pintu jj my mom say ' adeq jom tengok wayang' aku dengan muka selamber terus tarik tanggan my mom then pergi dekat tgv atas :) cerita yang dinanti2kan ialah hikayat merong mahawangsa  memang super duper lah then aku terus txt my dad " ayah adeq ibu tengok wayang jangan jeles heheh' tapi syunk aku tak dengar my dad kol heheh khusyuk tengok cite tu perghhh memang 5star aku bagi!!

pameran pakej wedding
ibu saya
makanan fav saya n ibu

after aku tengok wayang tu terus balik lah pe lagi gagag penat wow 1 hari berdate dengan my mom :)
trimas ibu sebab bawak adeq pegi jalan2 cuci mata :)yang heran jugak aku datang punye lah tak ramai aku balik je ramai ye cam at stadium gagaga (motf)

seikhlas hati :seha totmok

No comments:

Post a Comment