Sunday, January 9, 2011

trip melaka projek final

saat keboringn
4 dara pingitan


melaka lagi yebbaaa kenangan ade lah gak hahah tak de benda nak cite sebab sehari jep kami semua pegi then macam kabot sikit lah trip nie but have fun masing2 aku tengok year untunglah ade kamera ap ku kisah aku pon ade adeq kepada korang lah hahaha then men pinjam2 kamera dieorang selamat tak kedek hahah thnz kawan sayang kawan heheh ttbe ni nape beb gilo kah hahah apa2 jep lol story pnjang2 pon wat penat tanggn nak taip jep hahaha lagi pon tak nyak pict aku snap sebab kemlasan nak mesenap pict hahah ap yang ado lol hahaha

2 comments:

aqish basir said...

awak yang pakai baju pink ek

sweet ye awk...

asal boring?

seha ' zaki'e said...

hahah sebab dah penat ...
a'ah saya yang kai bju pink...fav colour hahah

Post a Comment